Junioren

Wij dragen de junioren een warm hart toe. Zij zijn van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en een keer mee te spelen en te ervaren dat badminton een fantastische sport is. Dat kan elke maandagavond vanaf 18.00 uur.

Bonds competitie jeugd BS Sjuttol

 

Voor het eerst in de geschiedenis speelt er jeugd van BC Sjuttol mee in de bonds competitie.

Dit seizoen starten er 2 teams in deze competitie.

Daarnaast zit er nog een team in de opstap competitie. Dit is een competitie voor jonge en/of beginnende jeugd. Dit ter voorbereiding op de bonds competitie.

BC sjuttol heeft dit jaar 1 team in de U13 (tot 13 jaar) en 1 team in de U 16 (tot 16 jaar)

Beide teams hadden zaterdag 17 september hun eerste wedstrijd tegen Bravo te Hengelo.

Het team dat uitkomt in de U13 bestaat uit vijf jongens, Teun, Mart, Jim, Stef en Sjoerd. Zij gingen vol de strijd aan en wisten van de vier enkelspelen er 3 te winnen. Daarna werden de vier dubbelspelen, met wel enkele spannende 3-setters, allemaal gewonnen. Hierdoor heeft BC Sjuttol U13 hun 1e wedstrijd ruim gewonnen met 7-1.

Het team dat uitkomt in de U16 bestaat uit 3 jongens en 2 meisjes, Jasper, Guus, Joey, Britt en Silke. Hier worden dan ook 2 jongens enkel en 2 meisjes enkels gespeeld. Daarnaast een jongensdubbel en meisjes dubben en afsluiten 2 mixen.

Van de vier enkelspelen werden er 2 gewonnen. Beide dubbels werden zelfs gewonnen. De mix dubbels waren heel spannend, beide 3 setters, maar helaas beide nipt verloren. Einduitslag 4-4

Voor beide teams een zeer goed prestatie.