Uitzwaaien!

Op woensdagavond 5 juni werd er in Hengelo een uitzwaai-moment gehouden voor de Twentse sporters die richting de Special Olympics Nationale Spelen 2024 gaan. Op de foto wethouder Hilde Berning-Everlo samen met onze spelers Rob, Gijs en Martin, begeleider Frans en trainer Tom.

Special Olympics 2024

Ons team zal ook dit jaar deelnemen aan de Special Olympics Nederland die in 2024 worden gehouden in Breda en Tilburg. Van 14 tot en met 16 juni zullen Ruud, Rob, Gijs en Martin hun beste beentje voorzetten. We houden jullie op de hoogte!
Bekijk hier alvast de promofilm.

Wethouder traint mee met ons G-team

In voorbereiding op de Special Olympics Nationale Spelen Twente die in 2022 worden gehouden heeft wethouder Hilde Berning-Everlo deelgenomen aan de training, samen met onze spelers Ruud, Rob, Gijs en Martin.
Lees hier het artikel op Facebook

Uitwisseling

De g-spelers van badmintonclub Sjuttol en De Klup Twente hebben elkaar tijdens een uitwisseling leren kennen. Dit klikte zo goed dat aan deze kennismaking een vervolg zal worden gegeven.

Lees hier het hele artikel.

G-badminton voor iedereen

BC Sjuttol is sinds kort ook een wekelijkse training voor mensen met een beperking gestart. Een enthousiaste groep g-badmintonners speelt op maandagavond van 19 tot 20 uur onder leiding van Tom Bevers, één van de recreanten spelers.
Wie het leuk lijkt een keertje kennis te maken met deze mooie sport kan een mailtje sturen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Sportcentrum de Vlaskoel
Sportlaan 4
7651 LD Tubbergeninfo@sjuttol.nl

Volg ons op Facebook