Training

Sebastiaan Li en zijn broer Jonathan zijn als trainers verbonden aan BC Sjuttol. Zij hebben hun sporen verdiend binnen het Nederlandse badminton en zijn beiden lid geweest van de Nationale Jeugdselectie; Sebastiaan werd meermalen Nederlands Jeugdkampioen en speelde in zowel de Nederlandse als Duitse Bundes Liga.

Sebastiaan Li:

Vijf jaar geleden ben ik begonnen als trainer bij BC Sjuttol. Als trainer probeer ik mijn ervaring als speler over te brengen op mijn groep en help ik spelers bij het verbeteren van hun spel. Persoonlijk krijg ik veel energie wanneer ik mijn spelers zie groeien in hun spel, maar zeker ook wanneer zij zich ontwikkelen als persoon.

Sebastiaan en Jonathan Li

 In de afgelopen jaren hebben wij (de trainers) samen met het bestuur mooie stappen kunnen zetten wanneer het gaat om de promotie van onze sport en het werven van nieuwe leden. Mijn doel bij BC Sjuttol is dan ook om deze positieve lijn door te zetten en bij te dragen aan een omgeving waarin het spelen van (competitief) badminton gecombineerd kan worden met veel plezier.

2012-2017
Lid Nationale Badmintonselectie Papendal
2012-2019
Elf keer Nationaal Jeugdkampioen
2015
32ste plaats op het Wereld Jeugdkampioenschap in Lima
2016
8ste plaats op Europees Jeugdkampioenschap
2016-2022
Nederlandse Premier League speler
2020-2023
Duitse Bundes Liga speler

Sportcentrum de Vlaskoel
Sportlaan 4
7651 LD Tubbergeninfo@sjuttol.nl

Volg ons op Facebook