Nieuws

Het gaat niet om winnen…

Aveleijn is onlangs op bezoek geweest bij vier van onze enthousiaste spelers: Martin, Rob, Gijs en Ruud. 
Bekijk het onderstaande filmpje!

Special Olympics 2024

Ons team zal ook dit jaar deelnemen aan de Special Olympics Nederland die in 2024 worden gehouden in Breda en Tilburg. Van 14 tot en met 16 juni zullen Ruud, Rob, Gijs en Martin hun beste beentje voorzetten. We houden jullie op de hoogte!
Bekijk hier alvast de promofilm.

Extra training voor de jeugd op zondag

Met ingang van 2 april is er voor de jeugd gelegenheid voor extra training op zondagmorgen. Van 10.00 tot 11.30 uur op zondag 2, 16, 23 en 30 april zijn alle jeugdleden van harte welkom. Bij voldoende opkomst willen we dit initiatief in mei en juni voortzetten. Daarna besluiten we of we dit ook volgend seizoen gaan organiseren.

Informatieve bijeenkomst voor jeugd en ouders

Zondag 27 november heeft BC Sjuttol een bijeenkomst georganiseerd waarbij alle jeugdleden en hun ouders bijgepraat werden over de activiteiten van badmintonclub.
Onze trainers Sebastiaan en Jonathan Li gaven uitleg over de prachtige badmintonsport, de techniek, spelregels, wedstrijden en toernooien. In de sporthal zelf vervolgd door een flitsende demonstratie. Het spel van de gebroeders Li maakte zichtbaar indruk bij de aanwezige jeugd en hun ouders.
De oefeningen die de trainers voordeden kon de jeugd onder belangstellend toezicht van hun ouders pogen na te doen.

Tot slot kreeg de jeugd de kans de ouders zelf uit te dagen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt; alle velden van de sporthal bezet.

Een geslaagde, leerzame en sportieve ochtend!

BC Sjuttol aanwezig op Canisius Tubbergen!

Afgelopen woensdag hebben Sebastiaan Li en Sabine de Wit de gehele dag clinics verzorgd aan scholieren van middelbare school Canisius Tubbergen. Tijdens de activiteitenweek van de school stonden de gymlessen in het teken van badminton. De gehele woensdag is BC Sjuttol aanwezig geweest in sporthal de Vlaskoel om de scholieren kennis te laten maken met leuke en verschillende badmintonoefeningen, met als afsluiting een demonstratie van twee topspelers. Tijdens de demonstratie werden oefeningen laten zien die normaal gesproken onderdeel zijn van een training. Na goed opgelet te hebben, mochten enkele scholieren een poging wagen om de oefening beter uit te voeren dan Sebastiaan en Sabine. Aan het eind van de clinic was er tijd voor een wedstrijdje en hebben de leerlingen fanatiek gestreden om de winst!

We hopen dat iedereen een gezellige en vooral leerzame gymles heeft gehad en hopen jullie eens terug te zien op onze training! Onze trainingen zijn elke maandag van 19:00 tot 20:00 uur in Sportcentrum de Vlaskoel in Tubbergen.

Vijf maal winst op Special Olympics

De Nationale Spelen 2022 gehouden in 14 Twentse gemeenten waren een succes. In Almelo werden de onderdelen gymnastiek en badminton gehouden. BC Sjuttol deed met 5 spelers mee aan dit evenement; allemaal kwamen ze met een medaille weer thuis!
We zijn trots op de prestaties van Marion, Ruud, Rob, Gijs en Martin!

Kijk hier naar het verslag van RTVOost

 

Special Olympics

Nieuwe shirts voor G-team BC Sjuttol

Ons enthousiaste team dat zal meespelen in de Special Olympics Nationale Spelen Twente heeft het speciaal voor deze spelen ontworpen tenue in ontvangst genomen.

Wethouder traint mee met ons G-team

In voorbereiding op de Special Olympics Nationale Spelen Twente die in 2022 worden gehouden heeft wethouder Hilde Berning-Everlo deelgenomen aan de training, samen met onze spelers Ruud, Rob, Gijs en Martin.
Lees hier het artikel op Facebook

Sebastiaan Li wint badmintontoernooi Almelo

Het topbadmintontoernooi dat zaterdag 4 september werd gehouden in de IIspa-hal in Almelo is gewonnen door de Almelose eredivisiespeler Sebastiaan Li. Hij won in de finale van Niels Veenstra. Sebastiaan Li speelt voor Almere, acteert in de competitie in Hamburg en is trainer bij BC Sjuttol. Lees verder…

 

In het nieuws-archief kunnen jullie oudere berichten (her)lezen!

Sportcentrum de Vlaskoel
Sportlaan 4
7651 LD Tubbergeninfo@sjuttol.nl

Volg ons op Facebook